dinsdag 28 juli 2009

Dinsdag 28 Juli

Zo we zijn weer in Nederland. Gistermorgen waren we rond half 11 bij Alamo alles was prima en ik kreeg de eindnota van 13 dollar voor een of andere tax die ik moest betalen nou het zal wel.

Toen op naar United na een behoorlijk eindje lopen kwamen we bij de balie de eerste koffer op de weegschaal ging goed de tweede was 1 kilo te zwaar en de derde was ook goed, de vierde was 2 kilo te zwaar. Zwaar shit dus maar goed koffers open een een beetje van de ene naar de andere koffer overgegooid en ja hoor gelukkig toen waren ze allemaal goed. Hup alles ingeleverd instapkaarten uitgeprint en toen richting de laatste winkels en het foodcourt.

We hebben nog wat onzin kleine dingetjes gekocht zoals een balletje waar je net als met een steentje over het water mee kan gooien maar voor de rest was alles vol dus kon niet nog ff lekker shoppen bij Disney.

Toen ff snel wat gaan eten Jordy en Michelle gingen voor de Pizza die ze erg lekker vonden, Danny en ik hebben een ordinaire big mac menu genomen. Heerlijk toch al die Junkfood. Morgenavond eten we heel gezond boontjes, gebakken aardappelen en kip ofzo.

Ik heb een enorme trek in een nederlandse boterham met kaas maar dat heb ik altijd als ik die een tijdje niet heb kunnen eten. Om 13.20 moest onze vlucht naar Washington de lucht in gaan maar door het slechte weer daar is dat niet door gegaan we gingen pas om 14.10 de lucht in om precies 4 uur waren we daar onze vlucht vertrekt om 17.25 dus het moet lukken om dit te halen.

Wat een rot eind lopen zeg op Washington om naar de volgende vlucht te komen ik dacht er geen eind aan kwam. We waren in ieder geval op tijd bij de gate en na 5 minuten wachten gingen we al instappen. We waren lekker snel binnen dus ik heb weer is heerlijk kunnen kijken naar al het moeilijke gedoe met trolley's die te vol zijn en hoeveel handbagage sommige mensen wel niet bij zich hebben.

Om precis 17.25 gingen we de lucht in de vlucht duurt lekker kort 6 uur en 45 minuten om precies te zijn. Het was echt zo verschrikkelijk heet in het vliegtuig voordat we gingen opstijgen dat ik echt ff dacht dat ik het niet lang meer vol zou houden. Toen hij eenmaal in de lucht zat voelde ik me al niet helemaal lekker en misselijk en dat is eigelijk niet meer over gegaan. Toch een mexicaans griepje?

Toen het eten kwam was de vraag natuurlijk chicken or pasta vol enthousiasme riepen danny en ik Chicken. Nou dat moest nog ff gemaakt worden de chicken was op. Toen na een tijdje er eindelijk weer Chicken was en ze eindelijk bij ons waren we zaten namelijk rij 36 was er nog maar 1 Chicken Danny kon pasta krijgen of helemaal niks. Nou ja zeg hij lust die pasta niet dus hij kon een toetje van ze krijgen. Dat vond ik dus echt slecht geef hem dan een maaltijd uit de first class ofso. Daar ga ik dus nog wel even een mooie email over naar United sturen.

Na de niet zo geweldige Chicken zijn we gaan slapen en toen werd het ineens heel koud in het vliegtuig dus in de deken met een vest aan proberen wat te rusten het is wel redelijk gelukt bij ons behalve bij Michelle die heeft niet veel geslapen, dus die krijgt het nog wel moeilijk de komende dagen.

Om half 7 Nederlandse tijd waren wij weer op Schiphol lekker vroeg dus ik gelijk de taxi gebeld toen ik de slurf uit kwam maar ja die wist niet dat wij er al waren nou ja we moesten de koffers nog halen dus dat maakte niet uit dacht ik.

De koffers hadden we vrij snel snel de douane door ze zouden toch maar in de koffer gaan kijken ik moet er echt niet aan denken. Op naar de taxi die was er nog niet dat was dus heel vervelend maar na een half uur was hij er. De chauffeur had niet echt een zonnig en gezellig humeur maar ja we wonen gelukkig niet zover van schiphol dus dat maakte ook niet echt uit.

Om 8 uur waren we in Bodegraven alles is nog hetzelfde hier niets veranderd, over een weekje weer werken en dan maar snel hopen dat het volgend jaar juni is!!!

13 opmerkingen:

Paul, Gea en Roan zei

Welkom terug in Zuid Holland, jullie kunnen terug kijken op een mooie vakantie en uitkijken naar de volgende :-) . Wij gaan morgen terug en hopen donderdagochtend save and sound op Schiphol aan te komen. Nou tot ziens op het forum.

Paul en familie

MattRob zei

Jammer dat jullie weer terug zijn, het is en blijft toch heerlijk in Amerika. Jullie hebben het overduidelijk super naar jullie zin gehad. 11 maanden gaan snel hoor ;-) ! In ieder geval een heerlijke dag in Seaworld gehad, dat is ook altijd een van onze favorieten !

Nou, succes met de jetlag ;-) ! En we zien de nieuwe planning wel weer tegemoet !

Gr.

Robert-Jan

arianne zei

het zit er weer op voor jullie. Welkom thuis. Maar jullie kunnen terug kijken op een leuke vakantie. Na onze vakantie ga ik hem nog eens op mijn gemak terug lezen. Ik heb namelijk niet alle dagen kunnen volgen. Druk, druk, druk. Wij hebben nog 2 weken te gaan. Over 5 dagen vliegen we naar Orlando. En gaan we onze vila uitproberen.
Geniet van de hollandse kost.

groetjes Arianne

Anoniem zei

hellο!,I liκe уouг writing so a lot!
ѕhare we kеep in touch еxtгa about your artіclе on AOL?
I neеd a ѕρecialіst on this house to гesolve my problem.
May be that's you! Having a look ahead to see you.

Here is my web-site - http://www.locateabuckettruck.com/
My page :: related internet page

Anoniem zei

I enjoy reading a post that will make people think.
Also, many thanks for allowing for me to comment!
My weblog :: raspberry ketone

Anoniem zei

Saνеd as a fаvoritе, I likе уour ωebsite!


My ѕіtе :: auto insurance
Have a look at my website : dallas auto insurance

Anoniem zei

A perѕon еssentіallу
help to make cгiticаlly articles І mіght state.
That is the ѵerу fiгst tіme I frеquеntеd your web page anԁ thus far?
I ѕuгpriѕеd with the гesearсh you
made tо сrеаtе thіѕ actual
publish eхtraoгԁinаry.
Fаntaѕtic job!

Also visit mу ωеblog ... taxicab irving

Anoniem zei

Ηello, i fеel that i nοtiсed
yоu vіsited mу weblоg so i got hеre tο
return the ωant?.Ӏ'm attempting to to find issues to enhance my web site!I guess its ok to make use of a few of your ideas!!

my web-site - buy and sell cars for profit

Anoniem zei

Wow, wοnderful blοg fоrmat! Hοw lengthу have you eveг been
blogging fοг? you make blοgging glance еasy.

The whole looκ of your site is wοnderful, as smartly aѕ the contеnt!


Lοoκ into mу web blog ... tx

Anoniem zei

'''. Www. Piano players that struggle are the ones that don't play with passion and feeling.


Also visit my web page: piano chords am

Anoniem zei

The players would begin as members of the SCA, going to
Phoenix for the Estrella War. A murder mystery game is a fun way to pass the time during
the twenties theme party. That is the new craze in on the internet gaming,
and numerous girls and teens are possessing a blast.

Also visit my weblog ... data

Anoniem zei

Narrow blood vessels lie alongside the intestines of the earthworm
and they absorb the nutrients from the alimentary canal feeding the rest of the body.
Popular prizes include sports tickets, cash and vouchers for drinks,
food - and dollars off of tabs. Her father, Bruce Paltrow, produced the critically
acclaimed TV series that is considered the precursor to many medical shows today, St.


my webpage :: best Pub quiz team names

Anoniem zei

Some were practical, of course, but others were psychological
and emotional. Below are listed a few popular pubs where one can chill
in Mumbai. 28.

Here is my page; pub quiz amsterdam ()