zaterdag 18 juli 2009

Vrijdag 17 Juli


Vanmorgen zijn we lekker gaan ontbijten bij de Golden Coral veel eieren en pancakes dus het was heerlijk we hebben allemaal ons buikje goed rond gegeten.

Daarna zijn we naar Gatorland vertrokken het was wel heel erg warm toen we rond 11 uur arriveerde we hebben de full access tickets genomen en we gaan de gators voeren. We konden gelijk naar de show waar ze kippen voeren aan de gators het was een leuk en spectaculair gezicht ondanks de hitte waren ze behoorlijk actief.

Na de show zijn Jordy en Michelle op de foto gegaan met een klein Gatoortje en een slang. Toen richting de Wrestlng show hier mag je ook op de Gator zitten als je een full access pas hebt dus ja hup er heen. Er werd voor de show foto's gemaakt maar dat doen ze maar een paar minuten dus we hebben Jordy en Michelle gestuurd dan kan ik foto's maken.

Na de foto's zijn wij richting het voeren van de Gators gegaan dat was best eng die beesten staan echt heel dichtbij met niks er tussen ze hebben een leuke foto van ons gemaakt die we in een lijstje hebben laten zetten. Na dit hebben we nog wat alligators gevoerd en zijn toen richting de uitgang gegaan. Nog ff de giftshop door en toen richting de auto.

We zijn gelijk ff naar de Gitaar winkel gereden want die is hier vlakbij. Jordy en Michelle gingen gelijk een gitaar zoeken en sloten hem op de versterker aan en spelen maar ze missen hun gitaar echt. Na een half uurtje zijn ze allebij een nieuwe band voor hun gitaar gaan zoeken die zijn hier veel goedkoper als thuis.

's-avonds hebben we de pizza en broodjes van de vorige dag opgegeten het was zoveel dat we er twee dagen van hebben kunnen eten. Wij zijn ook nog ff wat leuke dingen bij de publix gaan halen voor morgen want dan hebben Jordy en Michelle een jaar verkering groot feest dus. We zijn lekker vroeg gaan slapen dat is ook wel is goed voor een keertje.

2 opmerkingen:

Alex zei

Pff, de alligators weer overleefd ;-)

Wederom een leuke dag !

Alex

MattRob zei

Wauw, ziet er allemaal leuk uit zeg ! Leuke dagen gehad, jullie genieten er goed van.

Uggs konden wij goed voor slagen bij de Nordstrom (ook gewoon even vragen, ze hebben er veel) en bij de Walking Company (weet niet of die in Orlando zit ....). In ieder geval altijd veel keus daar.

Fijne dag morgen, gefeliciteerd voor de 2 'lovers'.

Gr., vanuit een zonnig Jasper, Canada ;-) !