woensdag 15 juli 2009

Maandag 13 Juli


We zijn vanmorgen lekker vroeg opgestaan 5 uur en hebben de laatste dingen ingepakt de taxi zou om kwart over 7 ons komen halen maar om kwart voor 7 belde de chauffeur al dat hij er was geen probleem we waren al een kwartier klaar gelukkig.

Op schiphol aangekomen moesten we een half uurtje wachten voordat de balie open ging we hadden online ingecheckt en moesten alleen nog ff onze instapkaarten ophalen we hoefden dus niet in de lange rij te staan heel relaxed!

We vertrokken mooi op tijd richting Chicago. We werden welkom geheten door een belgische stewardess. Had toch echt ff het idee huh zitten we wel goed!

Tijdens de vlucht kwam er een beetje turbulentie dus het bordje riemen om ging aan het duurde nog geen 3 minuten denk ik maar goed. Ik moest vreselijk naar de wc en dacht het is nu toch rustig moet kunnen nou dat kon ik wel vergeten werd door de belgische madam terug gestuurd naar me stoel na 10 minuten nog geen bordje uit en echt het vliegtuig bewoog niet eens ze kwam langs lopen dus ik vroeg als er nu turbulentie blijft tot we in chicago zijn mag ik dan niet naar de toilet. Kreeg gelijk een preek over boetes enzo nou ja zeg delen ze dan cathethers uit ofso. Ze werd echt boos en ik vroeg het toch gewoon vriendeljk echt als iemand waterval had gezegd had ik spontaan in mekaar gestort. Heel toevallig ging na de discussie ineens het bordje riemen vast uit nou ja toeval bestaat niet he.

We arriveerden mooi op tijd in Chicago en na een half uur in de rij te hebben gestaan bij de douane hebben we onze koffers opgehaald en weer ingeleverd. Daarna zijn we ff iets gaan eten en toen maar bij de gate gaan zitten de vlucht naar Orlando zou om 17.05 vertrekken hij was iets verlaat en uiteindelijk zijn we kwart voor 6 vertrokken. De piloot heeft lekker doorgevlogen want we waren om kwart voor 9 al op Orlando. De koffers hadden heel snel en toen naar Alamo.

Ze vroegen of we een grotere auto wilde nou we wilde het verhaal wel horen we konden een chevrolet krijgen maar dan moesten we 1400 dollar bij betalen er kwam heel spontaan bij mij uit No Way. We hebben gewoon onze standaard SUV gehouden en gingen richting parkeergarage. Wat bleek er was geen ene SUV te bekennen. Wij naar het hokje en daar werd gezegd dat hij er zo aan kwam. Het was denk ik zo'n 30 graden toen we buiten kwamen leek het wel of we de rivierahal van Blijdorp binnen liepen. Na 20 minuten wachten kreeg ik er wel genoeg van weer naar het hokje. Er werd weer gebeld en ja hoor hij zou zo komen. We hadden inmiddels zo erg dorst gekregen en water ofso was er ook al niet meer te krijgen. Uiteindelijk na drie kwartier kwam de manager en wilde net wat gaan zeggen toen ik het meisje van Alamo hoorde zeggen dat ik de tweede in rij was. Nou toen ontplofde ik zowat. Ik had er zo genoeg van gelukkig de manager snapte het er kwam een SUV aanrijden een blauw met gele toyota ik zei gelijk nou die hoef ik niet maar ja ik was toch de tweede in rij dus die was niet voor mij. De manager zei ja er komen er nog meer dus ik vroeg in welke eeuw!
Ineens zei hij anders moet u de Hummer nemen dus ik zei in me wanhoop ja wat gaat dat kosten dan, nou dat koste niets een free upgrade. Nou vind ik de Hummer een vreselijke tank maar na een uur wachten is het een prachtige mooie grote auto. Dus we rijden nu in een Hummer hij rijdt heerlijk en zit nog beter maar de buitenkant blijft het een tank. Inmiddels hebben we de gele tulp aan de antenne geplakt dus hij ziet er nu stukken beter uit.

Om half 12 arriveerden we bij de villa die is prachtig in een woord. Toen we de slaapkamers gingen kijken gilde Michelle gelijk die wil ik, het was natuurlijk de masterbed room met badkamer. We hebben onze hand over onze hart gestreken en het verliefde stelletje heeft dus de masterbedroom. Ze hebben zaterdag een jaar verkering dus ach we gunnen het hun en de andere slaapkamer is ook prima. Het bed is wel kleiner maar dan liggen wij na 16 jaar ook weer is knus dicht bij elkaar. We zijn rond 1 uur gaan slapen. We waren kapot het was een lange dag. Morgen bij daglicht maar is alles goed bekijken.

4 opmerkingen:

famscheepensgoesorlando zei

hihihihi
wat een verhaal.
maar goed jullie kunnen beginnen aan jullie vakantie in een gewilde hummer en dat zonder bijbetaling....
en wat lief dat de jong geliefde de masterbedroom mogen hebben hihihihi.
nou geniet van jullie intiem bedje.
en een heel fijne vakantie.
ik volg jullie.
groetjes marij ( orlando forum)

arianne zei

nou dat was het wachten dan wel waard. Die van mij zouden een gat in de lucht springen voor een Hummer.
Veel plezier en we blijven volgen.

groetjes Arianne

Alex zei

Hi Ciska,

zo, veilig en wel in Orlando !
Heel kanp van jullie om de master bedroom af te staan aan je dochter.

En nu rij je uiteindelijk toch in een tank rond ;-)

Veel plezier, we blijven jullie volgen

MattRob zei

Mooi verhaal zeg !! Maar ik kan me wel voorstellen hoe je je voelt, met een enorme jetlag en dan geen auto hebben ... Wij hebben dat ook 1 keer meegemaakt, en dan ben je echt niet blij. Maar toch wel gaaf hoor, die Hummer ! Ik ben benieuwd naar alle foto's ;-) !