zondag 26 juli 2009

Zaterdag 26 juli


Vanmorgen ben ik al eerst onze koffer in gaan pakken dat was binnen een half uur gebeurt dat was mooi.

Toen de koffers van Jordy en Michelle dat ging ook lekker snel het zit wel behoorlijk vol maar we krijgen het er hoop ik wel in. Er moet nog een volleybal mee maar ik denk we die ff leeg laten lopen want zoveel plek hebben we echt niet meer.

Vanmiddag zijn we nog ff langs de Wal-mart gegaan de laatste dingetjes voor thuis gekocht en een mega Hawaian pizza voor vanavond het weer is echt slecht geworden vanmiddag het onweert en regent het is 78 fahrenheit en het voelt gewoon koud aan.

Gelukkig waren we om 1 uur nog met ze allen het zwembad ingedoken dus dat hebben we nog wel lekker kunnen doen. Vanavond gaan we nog ff lekker een leuke film van Chevy Chase kijken en dan niet al te laat naar bed en dan morgen rond 10 uur vertrekken we richting Orlando International Airport voor onze terugreis. Ik heb ons al ingecheckt via internet dus ik hoop dat het net zo makkelijk gaat als op schiphol.

Morgenochtend verwijderen we de tulp uit de Hummer dan gaan we weer lekker rijden in onze eigen Opel Omega. Volgend jaar gaan we toch maar weer bij Hertz huren daar vindt ik de auto's toch net ff wat luxer als bij Alamo. De auto was prima maar het was dan ook wel echt een standaard Hummer.

Ik zal het zwembad en het heerlijke huis thuis enorm gaan missen kon ik dat maar inpakken en meenemen voor thuis dat zou super zijn.

4 opmerkingen:

pixiedust zei

Jeetje, wat balen dat het er voor jullie al weer op zit. Zo te lezen hebben jullie er wel enorm van genoten...nou ja, goeie terugreis dan maar!

groet,

Silvia

Alex zei

Inderdaad balen dat de vakantie er weer op zit. Jullie hebben wel lekker veel gedaan en genoten. De verslagen waren ook erg leuk !!

Goede terugreis !

Alex

famscheepensgoesorlando zei

hoi hoi
bedankt voor jullie leuke verslag en een heel goede reis naar huis.. en aan alles komt een eind. ook aan een mooie vakantie waar je nog lang van na kan genieten.
groetjes marij

Tinnetam zei

Bedankt dat we hebben mogen meegenieten van jullie fantastische vakantie in Florida. Jullie hebben er mooie herinneringen bij gekregen.

Een fijne reis terug en als er nog een plaatsje voor wat zon over is in jullie koffer, dan graag wat zon meebrengen naar Nederland.

Greetz,
Patricia (Orlando forum)