zondag 26 juli 2009

Zaterdag 25 juli


Vanmorgen waren we lekker lui na een dag Seaworld moesten we ff allemaal bijkomen.

We hebben nog ff op msn met het thuisfront zitten kletsen en daaran zijn we naar Wal-Mart gereden. Hier hebben we nog ff wat laatste shirts broekjes en beetje fruit gehaald. Vanavond zijn we lekker gaan eten bij de Golden Coral en dat was zoals altijd weer goed.

Michelle had een sleutelhanger van Converse gekocht in de vorm van een gymp maar die is ze kwijt nou weet ik zeker dat hij ergens moet liggen maar we kopen er nog maar eentje alleen ze hadden geen roze meer dus het werd een rode. Toen we langs de Hurley zaak liepen moesten we toch nog ff naar binnen en heeft Michelle nog een witte spijkerbroek voor heel weinig gekocht en Jordy een mooi Hurley shirt.

Daarna zijn we richting Pirate Cove gereden de weg richting de I-4 stond helemaal vol dus we zijn ff omgereden richting World Drive en zo konden we mooi om de file heen rijden. Bij de midgetgolfbaan was het niet echt stil maar ook niet super druk we hebben de easy maar genomen dat is 18 holes in deze hitte is dat mooi zat. Het was super leuk alleen we hadden een amerikaanse familie achter ons die binnen 10 seconden iedere baan af hadden en dan hijgend achter ons stonden, nou laten we ons niet opjagen dus ze gingen zich behoorlijk irriteren aan ons maar ja dat boeit ons toch niet.

De uitslag was dat Jordy en ik samen gewonnen hebben we hadden evenveel punten 46 was behoorlijk goed dus we kunnen altijd nog gaan golfen. Thuis aangekomen was het een beetje drinken en daarna gingen Jordy en Michelle slapen en ja hoor je wilt het niet weten toen vond ze de sleutelhanger terug. Nou ja we hebben er nu dus twee kan ze er eentje aan Jordy's zus geven.

Morgen ga ik de koffers inpakken een minder leuk karweitje maar ja aan al het goede komt een eind. We weten in ieder geval al wat we volgend jaar gaan doen, de kinderen hebben vroeg vakantie dus we gaan weer naar Orlando het is zo goed bevallen het huis was geweldig en er zijn nog zoveel dingen die je hier kan doen en zien daar ben je nog jaren zoet mee. We zullen morgen nog wel ff wat boodschappen halen en lekker zwemmen maar voor de rest zal het een rustige dag worden.

2 opmerkingen:

Annelies zei

Ja vervelend hè zo'n laatste dag. Ik wil ook nooit naar huis en zeker nog een week blijven. Maar jullie hebben in ieder geval een fantastische vakantie gehad, en eruit gehaald wat erin zat!

Voor mij is de zondag nu zowat om, en als ik morgen thuis kom van het werk zitten jullie al in de lucht. Dus bij deze vast een voorspoedige vlucht toegewenst!

Tot woensdagavond (Yasmin is dan misschien logeren),

Annelies.

Pieter & Petra zei

De tijd is omgevlogen he, ondanks dat de tijd vliegt heb ik daar altijd het gevoel dat ik er al een eeuwigheid ben.

Veel succes met het inpakken van de koffers, het zal wel passen en meten worden net als bij ons. Maar jullie mogen 8 koffers meenemen dus dat moet toch wel gaan lukken ???

Maak nog wat moois van je laatste dag bij de villa en ik hoop nog op een verslag van die dag...

En mocht je geen update doen, dan wensen wij jullie alvast een goede vlucht en een behouden thuiskomst !!!

Groetjes,
Pieter & Petra "Penpe"