zondag 31 mei 2009

Nog 5 weken en 6 dagen

Ik ben echt heel erg aan het aftellen nu a.s. dinsdag gaat het tape van me pootje af dus neem aan dat ik dan weer vrolijk door het leven kan stappen.Ben nu wel alle informatie voor de vakantie aan het verzamelen, heb inmiddels de reis betaald en nu maar wachten op de papieren ik hoop ze snel komen dan heb ik het adres van de villa en vlieg ik gelijk google earth op om te kijken waar we zitten. En met een beetje geluk is er al een keertje iemand in onze villa geweest op het forum dat zou helemaal geweldig zijn dan kan ik al foto's zien voordat we weg gaan.We hebben besloten dat we ook nog een dagje Seaworld gaan doen ik ben daar voor het laatst geweest in 1991 dus dat is behoorlijk lang geleden. Verheug me er nu al op vooral op de manta ik zal er wel kotsmisselijk uitkomen maar het ziet er zo enorm cool uit daar moet ik toch even in hoor met me aanstaande schoonzoon haha. Heb eindelijk iemand die net zo gek is van achtbanen als ik daar werd ik soms zo wanhopig van als ik in een achtbaan wilde dan moest ik dus in me eentje. Nou ik kan me de show van shamu nog zo goed herinneren we hebben toen ook een back stage tour gedaan misschien dat we nu nog een keer zoiets doen dat vond ik wel heel erg leuk.

Afgelopen zondag zijn we even naar schiphol geweest en hebben we de nodige dollars gekocht de koers is nu erg gunstig en voor je het weet gaat hij weer stijgen dus ja hij is nu wel iets beter nog maar ja dat hou je altijd.
Ben nu bezig met de lijstjes aan het maken wat we allemaal mee moeten nemen en wat er nog gekocht moet worden voordat we weggaan we hebben van die reisstekkers voor amerika maar we hebben er nu zoveel nodig, laptop laders van telefoons spelletjes enz. dat we een alternatieve manier hebben bedacht we hebben een verlengbak met stekker die ze in amerika hebben toppie dus kunnen we er gelijk vier aan leggen. Deze tip kregen we toen we een reisstekker wilde kopen bij een zaakje bij ons in Bodegraven nou ben er erg blij mee anders had ik zeker nog 4 van die reisstekkers moeten kopen zijn toch behoorlijk prijzig en nu was ik 3 euro kwijt.

Ik hoop maar dat we in de villa wifi hebben ik heb het wel aan laten geven als preferentie want dan kan ik elke dag onze belevenissen hier typen ff savonds contact houden met Nederland lijkt me heerlijk en dan kan ik ook gelijk alle verhalen kwijt. Eerst hield ik altijd een reisverslag bij wat ik dan naderhand uittypte thuis en dat deed ik in mijn fotoalbum maar dit is veel handiger en kan het ook gelijk zelf nog gebruiken en iedereen die het boeiend vind kan lekker meelezen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

When you're learning chords, you learn and study them for only One Key at a time. -- Notes: Bb D F. Piano players that struggle are the ones that don't
play with passion and feeling.

Here is my web-site - list of piano Chords and notes

Anoniem zei

The decor on the inside of the restaurant is absolutely
beautiful. You must definitely be planning to make it special and
memorable by keeping a good theme, ordering the best food and choosing the best games.
The Bull's Head Pub, Bangkok.

Feel free to surf to my blog: easy pub quiz and answers

Anoniem zei

On Sunday nights Erin Jaimes hosts a blues jam where anyone from Alan Haynes to Gary Clark, Jr.
Anna had been looking through my phone while I was naked.
They feature almost nightly drink specials and some form of entertainment every night of the week--DJ's, live music, trivia, you name it.

Check out my blog :: pub quiz and answers general knowledge ()