zondag 5 juli 2009

De laatste loodjes

Nog 1 week werken en dan is het zover dan gaan we heerlijk naar Amerika.

Ben vanmorgen met goede moed mijn kledingkast door gaan spitten alle spullen die ik toch niet meer aantrek kunnen alvast ingepakt worden en heb gelijk alle zo leuke shirtjes die halverwege me buik komen nu toch maar eens weggegooid ach ja de hoop op maatje 38 moet ik toch maar eens een keer laten vallen.

Er waren toch nog dingen waarvan ik dacht daar kom ik nooooit meer in die gewoon paste voelde me gelijk stukken beter! Danny had een stapel verzameld ik dacht dat hij 2 maanden wou blijven, dus toch maar even een kritische selectie gemaakt. Ik weet precies hoe dat gaat hij neemt alles mee en koopt daar dan shirtjes enzo die hij dus heel de vakantie aantrekt dus zinloos vond ik.

Ik moet nog wel even vrijdag en zaterdag wassen en strijken me grote hobby maar niet heus maar moet sowieso nog de kleren van Michelle wassen die is nu een week bij Jordy en dan komt het stel vrijdag hier heen. Wel lekker kan nu eerst zorgen dat alles van ons klaar is en dan nog even hun kleren en spullen en dan zijn we echt klaar!

Ik moet deze week drie hele dagen werken maar dat is ook wel lekker dan vliegt de week teminste om! Ben nu inmiddels wel gewend aan de hitte hier, de hoofdpijn is gezakt dus ik ga er nu nog ff een week keihard tegenaan.

Heb besloten dat er echt een tattoo komt op me schouder je houdt er van of niet maar ik vind een niet te grote wel heel erg mooi. Ik las op de site van de tattoo winkel It Hurts Like Hell! haha nou ja vrouwen kunnen daar beter tegen als mannen en ach ja epileren is ook geen feest en dat doe ik ook!

We hopen nog een paar forumleden te kunnen spotten als we er zijn zou toch wel heel erg leuk zijn om ze in het echt te ontmoeten! Nou met onze oranje en gele tulp moet het lukken.

We krijgen nu nog een paar spannende dagen het is niet zeker of Michelle over is naar havo 4 dus allemaal even duimen voor haar en hopen dat ze wel over mag ze heeft in ieder geval wel de overgangsnorm gehaald maar is een paar weekjes ziek geweest en daar doen ze nogal behoorlijk moeilijk over. Met hulp van de huisarts met een verklaring moet het lukken als dat bekend is begint het echte vakantie gevoel voor mij.
De volgende blog schrijf ik de dag voordat we weggaan!! Can't wait

1 opmerking:

pixiedust zei

Succes met de laatste voorbereidingen! Wie weet zien we elkaar inderdaad in Orlando! Ik hou m'n ogen open voor de tulp.

groet,