woensdag 22 juli 2009

Dinsdag 21 juli


Vanmorgen zijn we om 5 uur opgestaan om 6.39 komt de zon op en dan moeten we bij het strand van Palm Beach zijn. De rit er heen was heel leuk de mooiste huizen echt ongelofelijk hoe groot die zijn.

Op het strand aangekomen was het een beetje bewolkt aan de horizon maar de foto is toch aardig gelukt. Daarna zijn we terug naar het Hilton gegaan om te ontbijten dit was een prima ontbijtje.

Daarna zijn we richting de Everglades gegaan. Om kwart voor 9 waren we bij Sawgrass Recreation. Er stonden heel wat Airboates en er was ook een parkje met andere beesten. We waren de eerste dus we zaten alleen in de boot gewoon een private tour voor veel minder dus. De man die de boat bestuurde was echt super gezellig en vertelde ons van alles over de Everglades. Hij heeft ons ook laten zien hoe de indianen van een grasstengel die daar groeit verband maakt echt zo grappig je snijdt het er aan de binnenkant uit en het is precies verband. We hebben ook natuurlijk Alligators gezien.

Na de tour zijn we de andere beesten gaan bekijken en we konden op de foto met een baby alligator. Er wordt wel vriendelijk gevraagd of je een bijdrage wil leveren dat komt ten goede van de beesten nou daar heb ik geen probleem mee. Ze hadden ook panters en een Leguaan. Je mocht met de Leguaan op de foto nou dat moesten Jordy en Michelle gelijk doen. Was wel grappig maar mij krijg je zo gek niet.

Nadat we nog even een t-shirt in de giftshop gekocht hadden zijn we richting Miami gereden. Hier zijn we dwars door heen gereden richting Ocean Drive. We hebben heel de Drive afgereden richting South Beach erg leuk om te zien. Toen we richting Orlando wilden rijden zagen we een Mc Donalds dus daar zijn we even gestopt om iets te eten. Toen de lange reis terug het is nu vier uur rijden. We zijn wel even regelmatig gestopt en ik heb ook 80 mile gereden want Danny was erg moe. De Hummer rijdt geweldig dus geen probleem. Danny is ff lekker gaan slapen naast me. Wel lef hoor haha.

Om 6 uur waren we weer in Davenport, Danny en ik zijn nog ff langs de Publix gegaan om kip en kaas en nog wat spulletjes te kopen want Jordy en Michelle gaan vanavond burrito's koken voor ons. Het was heerlijk we zijn best heel erg moe van de reis van vandaag dus het wordt lekker vroeg naar bed. Morgen gaan we naar Aquatica

4 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een mooie foto's! Vooral die van het stelletje op het strand. Ik geloof niet dat ik er zo vroeg voor op zou willen staan, maar hij is wel heel mooi geworden.

Het lijkt me heel bijzonder, zo'n dagje Everglades. Ik vind het nog steeds erg leuk om mee te kunnen lezen, en ben ook altijd benieuwd naar de foto's.

Ik denk wel dat jullie na deze vakantie een paar weekjes nodig hebben om uit te rusten :b

Pieter & Petra zei

Mooie foto vd 2 lovers met de zonsopgang. Ik heb fotos van petra met de zonsondergang dan houdt ze dr hand op en "ligt" de zon op dr hand
( kwestie van ff goed "mikken" met de camera maar is echt heel leuk )

Ik vindt zo'n lange rit heerlijk, lekker de 'cuise-control' aan en je hoeft alleen maar te sturen en dat lekker met je benen over elkaar.

Groetjes vanuit Leidschendam waar het net weer begint te hozen,
Pieter & Petra

MattRob zei

Prachtige foto aan het strand. Kan mooi ingelijst worden. En flink wat kilometers gemaakt !

Alex zei

Is inderdaad mooie foto aan het strand. Heb je alleen heel wat miles voor af moeten leggen...

Veel plezier

Alex