donderdag 23 juli 2009

Woensdag 22 juli
Vandaag gaan we naar Aquatica we waren er rond 10 uur toen was het al megadruk naar een hele trip door het zand in de hitte hadden we vier bedjes gevonden. Toen moesten we nog even een kluisje huren om onze spullen in te leggen.

Toen op naar de waterbanen danny en ik zijn samen in een band geweest die met een rotvaart naar beneden ging te leuk. Michelle en Jordy zijn vier keer in dezelfde baan geweest ze konden er geen genoeg van krijgen. Toen zijn we ff de wildwaterbaan ingegaan dat was lekker relaxed.

Tussen de middag eten was wel even drie kwartier in de rij staan we hadden kipstukjes voor Jordy en Michelle en wij hadden een broodje met vlees was goed te eten. Om te drinken hadden we een grote beker gekocht die je steeds kan laten vullen nou dat heb je ook wel nodig met die hitte.

Na de lunch zouden we in een andere baan gaan maar daar stonden twee rijen de ene was een baan die recht naar beneden ging met golven dat leek me niks en de andere was een gewone baan dus daar zouden we in gaan nou niet dus we stonden in de verkeerde rij nou ik zag het niet zitten dus wij zijn er uit gegaan Jordy en Michelle zijn wel geweest naderhand dacht ik dat had ik ook wel gewoon kunnen doen maar ja er stonden overal rijen van een uur wachten dus dat hebben we maar niet gedaan.

rond 2 uur zijn we weer weg gegaan Danny en ik voelden ons behoorlijk verbrand. We zijn nog even naar de Millenium Mall gereden want Michelle's bikini die ze bij Victoria Secrets had gekocht ziet er na 7 dagen al niet meer uit. Na een gesprek met de manager kregen we 20 dollar terug omdat ik het bonnetje niet bij me had. Nou prima ze heeft nu een nieuwe gekocht wel dezelfde maar daar mag ze dus niet meer op de stenen vloer van ons zwembad mee gaan zitten want dan gaat hij vilten. Uiteindelijk gaven ze zelfs 30 dollar korting dus voor weinig heeft ze nu een nieuwe. We zijn gelijk even langs de Walking Company geweest om de Uggs te kopen die we voor Jordy's zus zouden meenemen.

's-avonds zijn we lekker thuis gebleven en hebben iets makkelijks gegeten. Toen ging ik de verbranding pas goed voelen ik ben een zontomaatje echt het is niet normaal zo als ik verbrand ben op me schouders. Gelijk wel even goed spul hiervoor gehaald bij publix maar ik weet nu al dat dit een kort nachtje gaat worden. Danny is ook behoorlijk verbrand.

Jordy en Michelle hebben nog tot 10 uur in het zwembad gelegen, morgen wordt een rustige dag ik denk ik ook niet veel kan doen omdat ik zo verbrand ben.

2 opmerkingen:

Pieter & Petra zei

Hoi Ciska,

Pfff ik wist niet dat er binnen in de waterparken van die lange wachttijden zijn zeg.

Toch wel aardig dat Michelle evengoed nog korting kreeg bij Victorias Secret. De vloeren en randen en ook de onderwaterbanken van die zwembaden zijn de pest voor je zwemkleding inderdaad.

Wij gebruiken Cool Aloe I.C.E. van Hawaiian Tropic ( doorzichtige fles met blauwe gel en rode dop ) en die werkt echt goed zodat je gewoon lekker kunt slapen. Ook overdag gebruik ik het regelmatig 'gewoon' als zonnebrand als we even naar een mall gaan of zo. Is inderdaad ook te koop bij PUBLIX en WalMart.

Groetjes & geniet lekker van je rustige dag,
Pieter & Petra

De Fam Luneburg zei

wat vervelend dat jullie zo verbrand zijn, maar het is de laatste paar dagen ook enorm heet geweest zeg!
Als ik dus ergens een zontomaatje tegen kom, dan moet jij dat zijn...
Veel plezier nog verder
Groetjes Marja