vrijdag 24 juli 2009

Donderdag 23 juli

Vanmorgen was ik al uren wakker heb echt niet goed geslapen van het verbranden. We houden een rustig dagje en dat komt er goed uit want ik kan me armen amper optillen.

We hebben heerlijk buiten gezeten en Jordy en Michelle hebben nog even lekker liggen zonnen en nog in het zwembad gelegen. Ik heb eigelijk best veel binnen gezeten want als ik het licht op me schouders voel dan prikt het al. Heb is ff heerlijk zitten zappen op de tv en kwam terecht bij de Historic channel daar hadden ze een programma over gangs in amerika het ontstaan van The Blood en The Crips was erg boeiend om te zien maar dan denk ik toch ook wel weer gelijk het is een mooi land om op vakantie te gaan maar ik zou hier voor geen goud willen wonen.

Gelukkig is het in Davenport allemaal wat minder met achterbuurten. 's-Middags zijn we ff langs de publix gegaan we hadden geen van allen echt mega honger dus we hebben broodjes hamburger gemaakt. Jordy en Michelle hebben de hamburgers gebakken die heerlijk waren en Danny en ik hebben er nog wat patatjes bij de Mc bij gehaald. Ik had ook nog lekker aardbeien en perzik gekocht en een bus slagroom voor het toetje het was heerlijk.

Morgen gaan we waarschijnlijk naar Seaworld even kijken of ik deze nacht wel kan slapen het is iets minder maar eerlijk gezegt kan ik niks hebben op me schouders als het niet lukt gaan we gewoon zaterdag naar Seaworld.

Er zijn nog maar drie dagen te gaan voordat we jammer genoeg weer naar Nederland moeten ik heb er totaal geen zin in het huis is zo heerlijk ik wil gewoon blijven

4 opmerkingen:

Alex zei

niet over nadenken dat je weer naar huis moet, gewoon in blijven genieten !!! Sterkte met je "brandwonden"

Goed blijven smeren dus

Alex

MattRob zei

Aaaiii, verbrand is inderdaad niet lekker. WIj hebben dat vaak al GELIJK aan het begin van de vakantie. Deze keer eindelijk eens goed op gelet.

Koop lekker Coolaid met Aloe Vere (bij de Walgreens). Heerlijk verlichtend !

Succes en veel plezier in Seaworld !

Pieter & Petra zei

Hoi Ciska,

Je bent dus wel heel erg verbrand begrijpen wij, zoals ik in het vorige bericht al zei, wij gebruiken de cooling gel van Hawaian Tropic "I.C.E.".

Ik heb die documentaire ook gezien en toen ik maanden later vanaf de Hwy27 de 192 opreed snapte ik waarom die gymschoenen boven in die telegraafpaal hingen...

Ja de tijd vliegt en wij kunnen jammer genoeg nog maar 3 dagen van jullie blog genieten !!!

Groetjes,
Petra & Pieter

famscheepensgoesorlando zei

hoi ciska
wat naar dat verbranden..maar genoeg tips om het e verlichten lees ik wel...
ja aan alles komt een eind zelfs aan het gene waar je het van wilt...
maar geniet nog lekker van jullie laatste dagen...
en ik vind het erg leuk om jullie langs deze weg te volgen.
groetjes uit een regenachtig helmond
marij