vrijdag 24 juli 2009

Vrijdag 24 juli


Vandaag zijn we om 10 uur richting Seaworld gegaan. We konden bij de ingang prefered parking kopen voor 8 dollar meer nou gezien de temperatuur leek ons dat wel een goed idee lekker dichtbij de ingang.

We zijn eerst de stingray's gaan aaien echt leuk die voelen zo zacht als fluweel aan toen richting de dolfijnen voor 7 dollar mocht je ze voeren en kon je ze ook aaien dus dat hebben we nog maar gedaan. Het was super je kon ze eerst onder hun kin aaien en daarna een visje in hun bek gooien.

Na de doflijnen zijn we richting de pinguins gegaan het was zo warm dat het heerlijk was om daar even een tijdje rond te kijken. Toen op naar de attractie Journey to Atlantis een super attractie waar we wel meer als een uur in de rij hebben gestaan. Maar dat was het waard heerlijk in een bootje naar beneden splashen in het water, Danny vond het wel wat snel gaan maar als er niet zo een rij zou staan zou ik gelijk weer een keer gaan. De foto was ook erg leuk die ze onderweg gemaakt hadden dus die hebben we in een lijstje van Seaworld gekocht.

Inmiddels was het rond half 1 geworden en zijn we wat gaan eten ik had een chili burger ofso nou die was ronduit niet te eten het was super pittig. Michelle en Jordy had een broodje varkensvless die was lekker maar zoals met alles hier was het veel en zaten we goed vol.

Na het eten zijn we de haaientunnel door gegaan altijd heel mooi om deze grote beesten te zien. Er was ook nog een standje waar je met water ergens op moest schieten en dan kon je een beer winnen Jordy en Michelle hebben dit samen gedaan en Jordy had een beer gewonnen Michelle koos de haai met een sweater aan en was helemaal gelukkig. We hadden daarna besloten dat we terug naar de villa zouden gaan om lekker even te zwemmen het is namelijk bloedheet en dan om 6 uur weer in het park te zijn en de shows te doen en de manta.

Thuis gekomen zijn we alle vier het zwembad ingedoken. Heerlijk gewoon ff bijkomen, we hebben gelijk iets gegeten thuis en zijn toen weer richting Seaworld gegaan. Daar aangekomen konden we niet meer prefered parking doen omdat dat mens die je erheen wijst het gewoon niet snapte dus Danny moest een heel eind rijden wij hebben bij de ingang gewacht. Toen we binnen kwamen kreeg Danny van een man een kaartje met VIP entrance zij gingen het park uit dus nu kunnen we alle atracties in bij de Fast line dus geen wachten meer haha.

Eerst op naar de Manta de wachttijd was 90 minuten maar dankzij het kaartje maar hooguit 10. Ik had besloten maar niet te gaan ik kan me t-shirt er niet eens op hebben laat staan een beugel van een achtbaan. Jordy en Michelle gingen samen, Michelle heeft nog nooit in een achtbaan gezeten dus die was vet zenuwachtig. Het leuke van de Manta is dat je kan kijken als ze omhoog gaan nou de foto bewijst dat Michelle helemaal dood ging haha. Maar toen ze eruit kwam was ze helemaal hyper ze vonden het allebei helemaal geweldig.

Nu we toch niet meer in de rij hoeven te staan gaan we nog een keer in Journey to Atlantis we konden zo door lopen. Het lijkt me zo frusterend he sta je uren in de rij komen er een paar aanlopen die gewoon gelijk naar binnen mogen. De tweede keer was nog leuker vond ik zag dingen die ik nog niet gezien had en de val naar beneden was nog leuker had nu me ogen open de eerste keer was ik bang ik heel nat zou worden en dan spoelen me lenzen eruit.

Hierna zijn we naar Shamu Rocks gegaan was een geweldige show met de Orka's de muziek is ook helemaal top. Aan het begin van de show laten ze mensen uit het publiek op het grote scherm zien en ja hoor Jordy en Michelle kwamen in beeld. We hebben genoten van alles wat de Orka's deden. Hierna was het tijd om richting het stadion te gaan voor het vuurwerk.

We moesten toch nog een half uur wachten dus Jordy en Michelle zijn met de fast pass nog even in Wild Artic gegaan. Ze vonden het prachtig een simulator met een 3-D film. Daarna de finale van deze dag een mooi vuurwerk met een watershow. Echt super om te zien alleen foto's maken ervan ging iets minder we zaten boven en ik zat steeds een stuk van het dak te fotograferen.

Toen met de hele kudde het park uit gelukkig ging dit vrij soepel. Toen we op het parkeerterrein kwamen dacht Danny te weten waar de auto stond niet dus nadat we drie keer op en neer gewandeld hadden tussen een rij of 6 en Danny heel de tijd op het alarm drukte maar niets hoorde werd ik toch wel moedeloos. Maar ineens zag Michelle Hummie staan heel ergens anders waar Danny dacht tuurlijk. Hummie maar toeteren en wij niet reageren. Na nog ff een tijdje in de rij te hebben gestaan om het parkeerterrein af te komen zijn we snel terug gereden naar Davenport.

We zijn allemaal versleten maar morgen kan iedereen lekker uitslapen en het rustig aan doen.

1 opmerking:

Alex zei

Wil je naar de villa, kun je Hummie niet vinden....
Weer een leuke dag achter de rug lezen we.

groetjes

Alex